top of page

kurs i mindfulness

Ønsker du å oppnå mer indre ro, redusere stresset i hverdagen og forbedre din generelle livskvalitet? Dette mindfulnesskurset tilbyr deg verktøyene du trenger for å oppnå mer av dette.

Mindfulness handler om å være tilstede i øyeblikket med full oppmerksomhet, uten å dømme eller analysere. Gjennom en kombinasjon av meditasjon, pusteøvelser og enkle mindfulnessteknikker, vil du øve på å frigjøre deg fra tankens konstante strøm og legge mer merke til verden rundt deg. 

Hva kan du forvente av dette kurset:

  1. Grundig opplæring: Jeg vil veilede deg gjennom hver trinn av prosessen. Enten du er nybegynner eller allerede har erfaring med mindfulness, tilpasses kurset til ditt nivå.

  2. Praktiske øvelser: Vi fokuserer på konkrete øvelser som du kan integrere i din daglige rutine. Dette gjør det enkelt å implementere mindfulness i en travel hverdag.

  3. Stressmestring: Du vil lære å håndtere stressende situasjoner på en mer balansert måte. Mindfulness har vist seg å være effektivt for å redusere stress og øke følelsen av velvære.

  4. Bedre mental helse: Gjennom regelmessig praksis kan mindfulness bidra til å redusere symptomer på angst og depresjon, samt styrke ditt emosjonelle velvære.

  5. Økt fokus og konsentrasjon: Mindfulness kan hjelpe deg med å forbedre din evne til å fokusere på oppgaver, forlenge oppmerksomhetsspenningen og øke kreativiteten.

 

Kurset settes opp jevnlig. Ta kontakt for informasjon om neste kurs.

"Acknowleding WHAT IS
- what is might change..."

bottom of page