top of page

Årskurs i Familiekonstellasjoner

“THE ART OF DEEP CONNECTEDNESS”

Kurset er et selvutviklings, veilednings og treningskurs og varer over 5 helger. I tillegg vil det bli mulig å ta enkelte kvelder med forskjellige temaer, bl.a. om traumer, abort, sykdom (somatiske konstellasjoner), overgrep, skilsmisse.

 

Arbeidet med familie- systemiske, somatiske- og organisasjons-konstellasjoner fører først å fremst til dypere forståelse av livet i sin helhet. Dette vil i de fleste tilfeller føre til en holdningsendring ovenfor livet og verden. En del illusjoner kan slippes, og nye uante muligheter viser seg! Kurset gir deg mulighet til å integrere innsiktene inn i ditt liv, både som privat person og som yrkesutøver. Om du nå jobber som terapeut eller i et helt annet yrke, er sekundært. For alle vil livet vise seg på en ny og rikere måte.

 

Årskurset er for deg som ønsker:

1. Å bruke metoden for egen selvutviklingl

2. Å få et nytt (systemisk) perspektiv på livet

3. Utforske parrelasjoner

4. Hjelp til å utforske relasjoner på jobb

5. Klient arbeid: individuell terapi/coaching Kurset vil ha hovedfokus på familiekonstellasjoner og systemiske konstellasjoner, med kobling til psykonsyntese. Det gis også mulighet til å utforske jobb- og organisasjonskonstellasjoner.

 

Kurset vil veksle mellom:

1. Gjennomføre egne konstellasjoner

2. Teoriundervisning /forelesning

3. Selvrefleksjon og veiledning

4. Filosofi – Utvikle dypere bevissthet om familie og/eller opprinnelsesfamilie

5. Hvordan gjennomføre konstellasjoner selv (innføring)

 

Fokus på alt arbeide er å lære gjennom egen opplevelse (erfaringsbasert læring). Du får rikelig med anledning til å finne dine egne sannheter/svar, mens du samtidig utvikler din intuisjon. Hver modul er  en enkeltstående fordypning i Hellingers prinsipper. De 5 modulene danner tilsammen en helhet. Velger du å melde deg på alle 5 modulene blir du med i KJERNEGRUPPEN.

 

Ta kontakt for program og neste oppstart.

Kontakt

9204 5427

jorn@liebezeit.no

bottom of page